Početna Događanja SKINTEGRA u ljekarni Mazzi

SKINTEGRA u ljekarni Mazzi

Datum objave:

Skintegra predstavlja spoj najnaprednije funkcionalne kozmeceutike i elegantnog performansa luksuzne kozmetike. Ovaj hrvatski proizvod od sada možete naći i u ljekarni Mazzi!

 

1- Skintegra proizvodi su više od običnog kozmetičkog proizvoda i pripadaju klasi kozmeceutika.

2- U Skintegrinim formulacijama koriste se klinički dokazani aktivni sastojci u adekvatnim koncentracijama koje zadovoljavaju kriterije najmodernijih saznanja o tretmanu preuranjenog starenja kože, akni, komedona, dispigmentacija i proširenih pora.

3 – Skintegra njeguje potpuno transparentan i edukativan pristup informacijama o sirovinama i gotovim proizvodima. U proizvodima ćete  pronaći učinkovite koncentracije vitamina C i E, hijaluronske kiseline, mliječne, salicilne i glikolne kiseline, niacinamida, umirujućih komponenti poput d-pantenola, bisabolola i alantoina, te brojnih biljnih ekstrakata kao što su zeleni čaj, sladić, ginseng i ginkgo.

4 – Skintegrine su formulacije hrvatski proizvod. Laboratorijska formulacija, dizajn i proizvodni proces obavlja se u Hrvatskoj, dok je reciklabilna ambalaža njemačkog i talijanskog porijekla.

5 – Nijedan proizvod niti u jednom stadiju proizvodnje nije testiran na životinjama već je isproban isključivo na ljudima, odnosno dobrovoljcima. Skintegra se obvezuje da u njezino ime treće strane nikada neće vršiti ispitivanja na životinjama, te da se sve sirovine dobavljaju iz Europske Unije i Švicarske gdje je, sukladno zakonu iz 2013., izrijekom zabranjeno provoditi testiranje na životinjama.

 

Prikaži sve članke iz kategorije: Događanja